Skip to main content

Aquest dissabte es va celebrar el sopar de cloenda de pàdel.  Un Esdeveniment on es troben tots els socis/es practicants que volen  analitzar breument com ha anat la temporada social, competitiva i donar 4 trets orientatius de la següent.

Els parlaments van arrencar amb la Carme Rico com a presidenta de la secció de pàdel, seguidament el del nostre director general David Valeriano que va presentar les principals novetats; com l’adquisició de la nova Furgoneta Peugeot com a vehicle d’ús transversal del club, però molt adequada als interessos directes de la secció de pàdel, el nou polo de l’equipació femenina els acords amb Munich i HEAD i algun altre input que va deixar anar de possibles nous projectes interessants per la secció.

Finalment, en Carlos Gunfaus com a director tècnic va fer un resum des del punt de vista més esportiu.

També durant el sopar, es van fer les entregues dels premis dels guanyadors/es de la Lliga Social de la passada temporada i dels diferents tornejos que es van realitzar. Després, l’esperat sorteig entre els participants, per als que van participar a la lliga; una estança per dues persones a l’Hotel Mas La Ferrerria i  material esportiu pe a tots els assistents. Cal comentar que totes les entregues les van fer de manera repartida entre tots els membres de la junta que van venir al sopar.

En acabar el sopar i tota l’entrega de premis, va arribar el moment de donar protagonisme al nostre DJ SANTI que des d’aquell moment es va encarregar que la pista de ball estigués plena fins a les 3 de la matinada.

 

Volem agrair la seva col·laboració a: Flick, Stock Pàdel, Hotel Mas La Ferreria i Exclusives Egara.