Skip to main content

El Vallès de Primera, campió de Lliga!

L’equip va guanyar als shoot outs contra el Matadepera 88 en una final vibrant. 

24 Maig, 2021. La lliga de Primera té un nou campió. L’equip entrenat per Quim Malgosa es va endur el títol el cap de setmana passat al camp del Matadepera 88. La final, jugada a doble partit, es va haver de decidir als shoot outs després que el resultat fos idèntic, 2 a 1 i 2 a 1. 

Després de quedar segons al seu grup en la primera fase, el Vallès de Primera va superar l’EHC i el Sant Cugat per plantar-se a la final contra el Matadepera. En el partit d’anada, jugat a casa, el Vallès va guanyar per 2 a 1 amb doblet de Santi Solà i en la tornada, va perdre per 2 a 1. El gol va ser obra d’Oriol Galí. 

Amb aquests resultats, la final es decidiria als shoot outs, on l’encert del Vallès va decantar la final. Ara el pròxim repte és el Campionat d’Espanya. La fase prèvia es disputarà els dies 4, 5 i 6 de juny a l’Atlètic. 

Moltes felicitats campions!

L’equip està format per Carles Puig, Santi Solà, Ricard Segura, Xavi Domènech, Ot Libran, Oriol Gimenez, Marc Puigcernau, Joan Segura, Oriol Galí, Santi López, Oriol González, Oriol Rosset, Xavi Galí, Oriol Escudé, Pere Amorós, Roc Galí, Albert Puig, Roger Vizcaíno, Eric Margarit, Ot Corominas, Santi Pujal, Alex Pons i Sergi San José. L’staff estava format per Quim Malgosa, Pepe Ballbé, Martí Sancliment i Xavi Guilà.