Skip to main content

Diumenge, 3 de setembre, a les instal·lacions del Junior FC s’han jugat les finals dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor B i el Vallès Esportiu s’ha proclamat campió de la competició masculina i femenina.

En la Final Femenina les nostres noies han jugat contra el FC Barcelona i es van imposar per 2-4. El conjunt barceloní va inaugurar el marcador cinc minuts després de l’inici del partit, al segon temps Anna Barba i Núria Escudé han posat a les nostres per endavant. Resultat amb el qual vam arribar al descans. Al tercer quart, FC Barcelona igualava el marcador. Arribats a l’últim temps Ivet Rodó i Aina Matarrodona van aconseguir el tercer i quart gol respectivament pel conjunt de Can Salas, assolint així el títol de campiones.

Van penjar-se la medalla de campiones Núria Giménez, Júlia Recasens, Berta Dalmases, Aina Matarrodona, Jordina Gutiérrez, Núria Escudé, Anna Sola, Àngels Ibáñez, Anna Barba, Gemma Beltran, Carmina Bascó, Mercè Segura, Ivet Rodó, Ester Serrano, Ivet Badia i Elisabeth Tamburro.

L’entrenador del Vallès ha estat Guillem Bausa i el delegat tècnic Ivan Serrano.

La Final Masculina la van jugar el Vallès Esportiu i l’Egara 1935 i el resultat va ser de 5-3, favorable als nostres grocs. Els gols dels Vallès els van marcar Pol Albericio, Àlex Aymerich, Roger Vizcaíno (2) i Marc Albericio; els dels ratllats van ser transformats per Nil Trujillo, Bernat Baños i Jan Borràs.

Els campions masculins són Joel Galindo, Pol Albericio, Oriol González, Pol Bonastre, Marc Albericio, Arnau Gutiérrez, Roger Vizcaíno, Àlex Aymerich, Roger Rovira, Marc Malgosa, Oriol Pérez, Sergi Puig, Arnau Pérez, Pol Blanch, Nil Recasens i Joan Ramon Giménez.

Albert Lis i Xavier Lis han estat els entrenadors dels campions, i Xavi Corbera i Juli Paz els delegats tècnics.

Enhorabona, equips!