Skip to main content

Els dos equips juvenils es pengen la plata al Campionat d’Espanya

Les noies van perdre la final contra el Club de Campo, mentre que els nois contra el Junior.

2 Juliol, 2019. Els dos equips juvenils de l’Atlètic s’han penjat les medalles de plata al Campionat d’Espanya disputat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. L’equip de Jordi Flo va perdre la final contra el Club de Campo per 3-1, mentre que els nois de Xavi Ribas van caure per shoot outs contra el Junior.

Gran campionat el que han firmat els dos equips, que ha estat marcat per la gran onada de calor d’aquests dies a Catalunya, que ha provocat molts canvis d’horaris. Pel que fa a la competició, l’Atlètic femení va acabar primer del grup A, a la primera fase, golejant a Egara (0-3) i Tenis (3-0) i empatant contra la Complutense. A semifinals, també es van imposar al CD Terrassa per 2 gols a 0. Poc van poder fer a la final contra un Club de Campo que es va posar 3-0 al marcador al tercer quart. Seria a deu minuts per acabar, que Júlia Calvó des del penal marcaria l’únic gol del seu equip deixant l’electrònic en un 3-1 final. En l’aspecte individual, Maria Torrent i Maria Gestí van acabar empatades com a màximes golejadores, amb 3 dianes cada una.

En modalitat masculina, l’Atlètic va sumar els 9 punts del grup B, per davant de Jolaseta (2-1), Egara (6-3) i Pozuelo (3-1). A semifinals, els grocs van superar al Polo per 4-2 i es van plantar a la final amb un ple de victòries. El partit que decidia el títol, però, començava malament des del primer minut, amb un gol matiner del Junior que ja desequilibrava la balança. Pepe Cunill empataria de penal, però els de Sant Cugat es tornaven a avançar tres minuts més tard. Al minut 48, Pol Cabré faria l’empat a 2 definitiu que conduiria el partit als shoot outs, que es van decidir pels blau-i-negres. Pel que fa als premis individuals, Pepe Cunill va ser distingit com a màxim golejador (11 gols) i millor jugador.