Skip to main content

En joc la Copa de la Reina

Aquest cap de setmana es decidiran les dues últimes places per disputar-la.

14 Novembre, 2017. L’Atlètic DHF es juga la classificació per la Copa de la Reina aquest pròxim diumenge. S’ho jugarà rebent, a més, un rival directe per la permanència, com és la UD Taburiente.

Les canàries són últimes de la Lliga Iberdrola amb tan sols 2 punts, mentre que les d’Andreu Enrich ocupen la penúltima posició de la taula, la de promoció, amb 5. No obstant això, les grogues no depenen d’elles per a poder accedir al vuitè o setè lloc: el RC Jolaseta, que rep al Júnior FC aquest cap de setmana, és qui ocupa l’última plaça per la Copa a dos punts de les d’Enrich. En la mateixa situació es troba la Reial Societat de San Sebastián, que ocupa la setena amb els mateixos punts que les basques i visiten Les Pedritxes. Una derrota de qualsevol dels dos equips i una victòria de l’Atlètic, certificarien la classificació per la Copa de la Reina d’un Atlètic DHF que porta dues temporades sense participar-hi i que aquest any tindrà lloc a València al mes de març.

 

Empat positiu el que va aconseguir l’Atlètic al Pla del Bon Aire. Després de ser superades a la primera part amb un 2-0 en contra, les de Can Salas es van refer a l’últim quart i van empatar el matx amb dues dianes: la primera de Maria Barba definint a la sortida de la portera del Club Egara i Clara Badia, després de desviar un penal executat per Mumi Bustos. S’hagués pogut capgirar el marcador a través de bones ocasions protagonitzades per Anna Barba a pocs minuts del final, però no es van acabar de materialitzar en gol.

 

Les jugadores de l’Atlètic DHF celebrant un gol la temporada passada al PBA. (FOTO / ATHC)