Skip to main content

Marc Boltó: “Anem a Amsterdam amb l’única idea de guanyar”

L’Atlètic tornarà a estar entre els quatre millors d’Europa i el capità té clar l’objectiu de l’equip. 

30 Març 2021. Des de la temporada 2012-13, Marc Boltó forma part del primer equip de l’Atlètic. Ha disputat cinc edicions de l’EHL, entre les quals hi ha la més recordada: la del 2016, en què es va arribar a la Final Four. Ja sap el que és guanyar al Wagener Stadium i aquest any podria aixecar la primera EHL de la història de l’Atlètic. El capità de la Bandera, ens explica com està l’equip de cara al principal repte de la temporada.

Aquesta entrevista forma part de la Revista EHL. Consulta la versió completa o recull el teu exemplar al club. 

No hi va haver títol de lliga, però al final, la situació ha desembocat en estar a la Final 4. Com valores el canvi de format?

Crec que és una gran notícia que finalment es pugui jugar l’EHL. Fins fa unes setmanes encara hi havia la incertesa. Per nosaltres és una gran oportunitat que no volem desaprofitar. Estem a dos partits de poder guanyar l’EHL, i ho donarem tot per aconseguir-ho.

Serà una edició especialment diferent: sense públic, jugar i cap a l’hotel… com afronteu tot l’equip aquesta situació?

Malauradament ens hem hagut d’acostumar a aquesta situació des del principi d’aquesta temporada, però en aquests moments l’equip ja s’ha adaptat perfectament a tots aquests canvis. En circumstàncies normals, el camp estaria ple de grocs que haurien viatjat a Amsterdam donar-nos suport. Estic convençut, però que tot i no poder viatjar, rebrem el suport de tots des de la distància.

Què és per tu l’EHL?

Sense cap dubte, l’EHL és la millor competició de clubs del món. Sabem la dificultat que té classificar-se, i és per això que tenim una il·lusió enorme per aquesta edició. Per nosaltres és una gran oportunitat de poder competir contra els millors equips d’Europa i lluitar per poder aconseguir un somni per tot jugador d’hockey.

A la Copa va faltar molt poc per ser a la Final, a la lliga esteu frec a frec amb Club de Campo i Egara per la primera posició. Com arriba l’equip la Final 4?

Està sent una temporada atípica i no ha sigut gens fàcil. La temporada és molt llarga, i durant l’any hem tingut alts i baixos. Crec que arribem en el nostre millor moment. Som molt conscients de l’oportunitat que tenim i estem preparats al 100%.

L’Uhlenhorst és la bèstia negra dels pares i tiets dels teus companys d’equip… Que esperes dels alemanys?

Els últims anys no hem jugat contra ells, però coneixem perfectament la gran rivalitat i partits històrics que hi ha hagut entre els dos clubs. Com tot equip alemany, espero un equip molt físic i molt organitzat. Són els campions de la lliga alemanya i estic segur que serà un partit on els aficionats podran gaudir del joc dels dos equips.

La lliga d’Alemanya tot just comença per l’Uhlenhorst el 28 de març, és l’any de plantar-se a la final?

Sense cap mena de dubte! Anirem a Amsterdam amb l’única idea de guanyar. Sabem que l’Uhlenhorst és un equip top. Haurem de fer el nostre millor joc i estar molt concentrats durant tot el partit per poder passar a la final.

I ja que estem parlant de la final, tu a qui preferiries?

Sembla un tòpic, però realment m’és igual. L’únic objectiu que tenim ara és guanyar les semifinals. Estem a la Final 4, on hi ha el millor equip alemany, el millor equip holandés i el millor belga. Per tant, tots els rivals seran d’un nivell altissim i haurem de donar el millor de nosaltres mateixos per poder guanyar.

Per últim, un missatge per tots els grocs que no us podran venir a fer costat…

A tots els grocs els hi diria que no tinguin cap dubte que anem a Amsterdam a per totes. A competir contra qualsevol, que ho donarem tot i lluitarem fins al final per aconseguir l’objectiu. Trobarem molt a faltar el Corner Groc, però de ben segur que sentirem el seu suport tot i no poder estar presents.

Moltes gràcies Marc i a per totes!