Skip to main content

L’Atlètic Femení i l’Atlètic i Vallès masculí infantils al Campionat d’Espanya!

L’Atlètic tindrà tres representants a Benidorm al Campionat d’Espanya de Hockey Sala

17 Maig, 2021. A partir d’aquest dijous es disputarà a Benidorm els campionats d’Espanya de Hockey Sala i l’Atlètic hi tindrà tres equips representant l’Escola de Hockey de l’Atlètic.

Els dos Atlètics, masculí i femení, han sigut Campions de Catalunya de Hockey Sala sense perdre cap partit. Els nois, entrenats per Alvaro Guillen, han aconseguit el títol amb un ple de victòries. Les noies, entrenades per Sergi Puig i Maria Torrent, han guanyat tots els partits menys un, concedint un empat contra el Junior. A més, aquests dos equips vénen de ser també els Campions d’Espanya de Hockey Herba, títols aconseguits el passat mes de gener a Santander.

El Vallès, entrenat per Bru Figueras, per la seva part, va quedar quart de Catalunya, fet que li permetia disputar la fase prèvia a Santander. Allà va aconseguir la primera posició al Sector, quedant per davant de Jolaseta, Jolaseta 1933, RS Tenis i Sardinero, obtenint el bitllet pel Campionat d’Espanya.  

Els equips marxen demà cap a Benidorm, on es disputarà la fase final al pavelló de La Núcia. En categoria masculina l’Atlètic i Vallès estan els dos al grup A i en categoria femenina l’Atlètic també està al grup A. 

Les noies debutaran el dijous a les 8:30 contra el San Fernando i els equips masculins començaran enfrontant-se entre ells també a les 8:30 del matí.

Molta sort als dos equips!

Segueix els resultats en directe – Masculí

Segueix els resultats en directe – Femení