Skip to main content

58 equips i 330 participants tanquen una altra edició exitosa de la Yellow Cup

El CT Barcino ha estat el clar dominador imposant-se en les categories masculina i femenina.

9 Juliol, 2019. La vuitena edició del Campionat d’Espanya cadet, més conegut com la Yellow Cup, s’ha tornat a celebrar a Can Salas amb molt d’èxit, acollint la xifra impressionant de 58 equips, que suposa la participació d’un total de 330 jugadors i jugadores. En categoria masculina, la participació ha assolit la seva xifra màxima, que és de 32 equips, i en femenina ha estat de 26. El Club que ha triomfat clarament en la competició d’enguany ha estat el Club Tennis Barcino, que ha aconseguit el títol en les dues modalitats. Menys sort han tingut els nostres equips de l’Atlètic, que han caigut a primera ronda.

El CT Barcino s’ha proclamat campió en les dues categories, guanyant al CT Valencia per 3-2 en la masculina i al CE Laietà per 2-0 en femenina. El podi l’han completat el CA Montemar i el CT Andrés Gimeno, respectivament. Pel que fa als equips de l’Atlètic, els dos han caigut a la primera ronda del quadre. Els nois no van poder superar al CT Torrevieja (4-0) i les noies tampoc van poder amb el CT Medina del Campo (2-0). Tot i així, el director de la secció de Tennis, Kim Rovira, ha assegurat que el nivell d’aquest any ha estat “molt alt” i que els nostres equips han fet una “gran millora” respecte a edicions anteriors, malgrat caure a les primeres de canvi. “Una de els escoles referents a Espanya, com és la del RCT Barcelona, també ha caigut a la primera fase. Això diu molt de l’augment de nivell que ha tingut aquesta edició i ho valorem molt positivament“, ha afegit. L’equip masculí de l’ATHC ha estat format per David Moreno, Enric Alcaraz, Àlvar Solà, Iván González, Carlos Molero, Arnau Reyero i Àlex Escoda i el femení per Laia Girbau i Clara Román.

Des de l’organització del torneig es vol agrair a tots els treballadors i voluntaris que han fet que aquesta vuitena edició hagi estat possible, un any més, i una especial menció als patrocinadors Bo de Debò i Auser i a la Real Federación Española de Tennis.