Skip to main content

El passat 30 de juny vam celebrar el tradicional sopar de benvinguda d’estiu de la secció de Pàdel. Enguany, coincidint amb la Festa Major de Terrassa, el “cuorum” va ser més reduït que habitualment, prop de 60 comensals, pero no va ser motiu de menys festa, doncs aquesta es va allargar fins quasi les 3 de la matinada.

El nostre president de la secció, en Ferran Rodríguez va fer el parlament d’obertura del sopar i agraïment als assistents, seguit d’un resum-balanç de la temporada.

Tot seguit, el responsable tècnic de la secció, en Carlos Gunfaus, va realitzar un parlament amb diversos temes, seguit de la distinció als 4 premiats per diferents motius, que el proper 7 de juliol, el club farà entrega pels seus mèrits durant la temporada.

Per part de la secció de Pàdel, es van anunciar els diplomes al mèrit, per Mayte Urdinguio, Merce Fidalgo i Montse Solbas. I la distinció de la plata de Pàdel per en Gustavo Oliva.

Finalment, es va proporcionar la situació del ranking social dels presents al sopar, on van haver-hi sopreses de tot tipus al respecte!

Agrair la participació dels que van venir i sobretot un any més al DJ Santi, que va amenitzar amb bona musica tota el sopar i la festa.

Bon estiu i fins l’any que ve!