Skip to main content

Èxit en la Diada del Soci de dissabte

El punt fort de la jornada va ser al migdia, quan l’era del xalet era plena de gent que gaudia de beure i bon menjar acompanyat d’un sol i una temperatura agradables.

15 Octubre, 2017. El balanç de la Diada del Soci celebrada el passat dissabte al Club ha resultat positiu. El punt àlgid de la jornada festiva es va produir cap al migdia, quan les paradetes de Foodtrucks i el Rístol estaven plenes de gent que van poder gaudir de bon menjar, acompanyat d’un bon dia de sol i una temperatura agradable. Mentre l’era del xalet era plena a arrebossar, l’Atlètic de Divisió d’Honor va jugar el seu partit i seguidament el Vallès de la Divisió d’Honor B, com així altres equips de Primera i Segona al llarg de la tarda.

Durant tot el dia es van desenvolupar les activitats dels inflables a la piscina, els duels contra els monitors de Pàdel, els jocs de la secció de Tennis i les dues Masterclass de Cycling Fitness, que també van acabar amb bones sensacions.

La Diada va concloure amb festa i música a la terrassa i l’actuació final dels dos coreògrafs del Club Super 3, Yin&Yango, que van animar a una quarantena de nens i nenes a cantar i ballar davant l’escenari.