Skip to main content

El passat 29/02/24, l’Atlètic va tenir el plaer d’acollir l’empresa SOPREMA GROUP, amb seu a Castellbisbal, en una jornada en què més de 40 persones van poder explorar les nostres instal·lacions. L’esdeveniment va començar amb una càlida benvinguda, seguida d’un agradable coffee break que va permetre als participants relaxar-se i connectar immersos en una formació intensiva de dues hores.

Durant la formació a la sala Polivalent, adaptada a les necessitats del grup, els membres de SOPREMA GROUP van tenir l’oportunitat d’intercanviar coneixements i experiències, augmentant el seu bagatge professional i personal. Després d’una pausa amb refrigeri, vam continuar amb una emocionant activitat de team building proporcionada per l’empresa CONCEP-T al camp 4 de hockey, amb una adaptació del popular “El Joc del Calamar”, fomentant la col·laboració i l’esperit d’equip.

La jornada va culminar amb un deliciós dinar a càrrec del Restaurant 9 Can Salas, oferint un ambient relaxat per a continuar les converses i establir vincles entre els participants. Ha estat un plaer tenir a SOPREMA GROUP amb nosaltres i esperem que aquesta jornada hagi estat fructífera i inspiradora per a tots els implicats. Estem desitjant rebre’ls de nou en un futur pròxim per a més experiències enriquidores i col·laboratives.

Activitats cohesió empresa