Skip to main content

Gran participació de l’escola de natació de l’Atlètic a la final comarcal dels Jocs Escolars 2018

La final va tenir lloc aquest diumenge a les piscines de l’Eurofitness de Sant Cugat.

20 Febrer, 2018. L’escola de natació de l’Atlètic va aconseguir bons resultats en les finals comarcals dels Jocs Escolars 2018. A destacar, les tres pujades al podi que van assolir Emma Sanz i Quim Bosch. Sanz va quedar segona classificada en 25m de crol, en 25 d’esquena i en relleus crol, mentre que Bosch va guanyar en els 50m esquena, va fer plata en els 50m de crol i tercer en relleus de crol.

El seu germà bessò, Cesc Bosch, també va tenir una gran actuació, amb una quarta posició als 50m de crol, cinquè als 50m de braça i aconseguint el bronze en el relleu per equips. Maria Guilà va aconseguir una meritòria segona posició en els 25m esquena. Marc Font va fer segon en relleus i va fer quart en 25m crol. El duet format per Lucas Caturini i Carla Bosch va quedar segon als relleus de crol, mentre que el format per Pol Martin i Júlia López va aconseguir entrar en l’últim esglaó del podi en la mateixa disciplina. Jan Casas, Roger Ribas, Eunice Quintana, África Sáez, Enric Cañadas, Asier JiménezXavi López, Nonna Corominas i Camila Caturini van ser la resta de participants que entrenen al Club.

A part de l’Atlètic, la resta d’escoles i clubs participants van ser l’Ágora, el Club de Tennis Natació SC, el Club Bellaterra, l’Europa, el Thau, el Berbert d’Orlhac, La Vall, el Club Natació Valldoreix, el Catalunya, el Joan Maragall, L’olivera, el Ciutat d’Alba, el Pins del Vallés, El Pinar, el Santa Isabel, l’Avenç i el Pureza de Maria.