Skip to main content

El passat dissabte 16 de setembre es va celebrar la Mathc Rider 2023– Memorial Jesús Salat

La sortida i arribada varen ser a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club a Can Salas. Amb una inscripció de 34 equips, l’objectiu era marcar en el full de ruta el pas pels diferents punts establerts en el recorregut triat.

Els punts del full de ruta són Can Salas, Piera, Coll de la Torreta, Estàtua Mazinger Z; Santa Coloma de Queralt, Cervera, La Panadella, Igualada, Sant Benet de Montserrat i Can Salas.

L’organització oferia als participants, dues opcions a escollir, una ruta llarga de 340 km i una ruta més curta de 240 km. La ruta curta tenia un temps aproximat de 6 h, i la ruta llarga de 8 h, amb un recorregut per 7 comarques catalanes.

El recorregut era obert, però l’organització oferia una ruta recomanada a través d’un codi QR.

A les 8:00 els equips entraven al parc tancat i recollien tot el material que oferia l’organització (motxilla, adhesiu commemoratiu, passaport pel control dels diferents punts de referència, i samarreta tècnica de la MATHC Rider). Seguidament, es lliuraven els tiquets per poder fer un petit esmorzar dolç, al restaurant del club i emportar-se per la ruta, una bossa de pícnic, amb dos entrepans i una ampolla d’aigua.

A les 8:45 h es va fer la sessió informativa, indicant les característiques particulars de la prova i reforçant el missatge de la seguretat i responsabilitat al llarg del recorregut.

A les 9:00, va sortir el primer equip i em diferencies de 20 segons varen sortir tots fins a l’últim participant.

Tots els participants, que varen completar tot el recorregut i passar per les referències indicades, l’organització els si va fer entrega d’un pin commemoratiu de la MATHC Rider 2023.

Les motos participants eren de molta qualitat, motos emblemàtiques i marques com Norton, BMW, Laverda, Yamaha, Honda, Triumph,  Sanglas, Vespa, Montesa, Bultaco, Ossa, Moto Guzzi, etc.

Volem destacar la VESPA CLUB SABADELL amb nombrosos participants.

També, volem agrair molt especialment als Mossos d’Esquadra, que ens van ajudar a controlar la sortida dels participants per la carretera de Castellar.

A tots ells els hi volem agrair la seva participació i els convidem a la propera cita de la MATH Rider 2024.