Skip to main content

Gran representació al Campionat d’Espanya Infantil de Sala

L’Atlètic Femení guanya la medalla de plata, l’Atlètic es penja el bronze i el Vallès obté la 5a posició i el premi Fair Play. 

24 Maig, 2021. Ahir va finalitzar el Campionat d’Espanya Infantil de Sala i l’Atlètic va tornar a demostrar el nivell de l’Escola de Hockey. Les noies es van penjar la medalla i els dos equips masculins van fer un gran paper. 

L’Atlètic Infantil Femení va acabar la fase de grups en primera posició i això li va permetre enfrontar-se al Sardinero a la semifinal. Després de vèncer per 4 a 2, els esperaria l’Egara a la final. Tot i el bon joc, no es va poder endur la copa i van caure per 2 a 4. Tot i aquesta derrota, l’equip ha firmat una gran temporada de sala, moltes felicitats!

L’equip estava format per Nonna Corominas, Eva Gibert, Anna Marquès, Clàudia Escudero, Júlia Casabon, Carla Centelles, Laura Rovira, Júlia Escudero, Itzel Comas, Nona Soler i Júlia Viñas. Com a staff, Sergi Puig i Maria Torrent com a entrenadors i Núria Nieto com a delegada

L’Atlètic Infantil Masculí també va acabar la fase de grups com a líder i a la semifinal es va enfrontar al Terrassa. Malauradament, van caure per 4 a 6 i es van quedar a les portes de la final. L’endemà però l’equip es va imposar per 5 a 1 a l’Egara en el partit pel bronze. Dins dels premis individuals, Octavi Pons va ser el màxim golejador del torneig. Moltes felicitats a tots!

L’equip estava format per Quim Coral, Cesc Bosch, Quim Bosch, Pol Agell, Octavi Pons, Carles Vicens, Guillem Ferrer, Marc Martín, Abel Serrano, Bruno González i Eduard Marquès. L’Staff estava format per Álvaro Guillen com a entrenador i Daniel González com a delegat. 

 

I el Vallès Esportiu, per la seva banda, va quedar fora de les semifinals a causa de les dues derrotes del primer dia. A partir d’allà va guanyar la resta de partits, classificant-se pel partit del 5é i 6é lloc on es veuria les cares amb la Complutense. El partit va acabar 6 a 5 pel Vallès, que a més també va guanyar el premi Fair Play. Molt bona feina!

L’equip estava format per Ton Abat, Albert Puigarnau, Joan Castelló, Martí Sol, Santi Ladero, Joan Badia, Miquel Sanchez, Iu Llonch, Pol Mampel i Marc Riera. L’staff estava format per Bru Figueras com a entrenador i Xavi Mampel com a delegat.