Skip to main content

Helvetia Seguros i l’Atlètic Terrassa HC firmen un acord de patrocini pels pròxims tres anys

L’asseguradora es converteix en un dels principals patrocinadors de l’Atlètic, en una clara aposta de l’empresa pel hockey.

1 Març, 2018. Helvetia Seguros ha firmat un acord de patrocini amb l’Atlètic Terrassa H.C. Amb aquest conveni, que té tres anys de duració, l’asseguradora demostra una vegada més la seva aposta pel hockey, un esport que actualment no compta amb massa ajudes econòmiques per poder desenvolupar-se, malgrat que cada vegada tingui més aficionats a Espanya, especialment a Catalunya.

El director de Màrqueting i Responsabilitat Corporativa de l’empresa, Javier García, i el president de l’Atlètic Terrassa H.C., Josep Maria Biosca, han protagonitzat la firma del conveni a les instal•lacions del club català aquest matí.
En virtut de l’acord firmat, la seva marca estarà present a l’Estadi Josep Marquès, als mitjans de comunicació i a la web oficial del Club, tant en els partits de lliga, com en totes les competicions i tornejos que disputin.

 

L’acord permetrà impulsar el creixement del Club
Javi García
ha assegurat que amb aquest acord, Helvetia Seguros “vol contribuir al creixement d’aquest Club, que compta amb nombrosos aficionats i amb una magnífica trajectòria històrica plena d’èxits. La nostra entitat, patrocinadora i asseguradora oficial de la Real Federación Española de Hockey des de fa uns anys, vol donar suport i potenciar la pràctica d’aquest esport a Catalunya i a Espanya, com a part de la seva estratègia de Responsabilitat Corporativa, que s’estén a molts esports en tot el territori nacional”.

 

Sobre el Grup Helvetia
Des de fa 160 anys, el Grup Helvetia ha anat creixent format per diverses asseguradores de Suïssa i d’altres països, convertint-se en un grup assegurador internacional d’èxit. En l’actualitat, posseeix sucursals en el seu mercat domèstic, Suïssa, així com en l’àrea de mercat Europa: Alemanya, Itàlia, Àustria i Espanya. A través de la seva àrea de mercat Specialty Markets, també present a França i en determinades regions del món. També realitza part de les seves activitats inversores i financeres mitjançant filials i societats de fons d’inversió de Luxemburg i de Jersey. La seu central del Grup Helvetia està situada a la ciutat suïssa de St. Gallen.
Helvetia ofereix pòlisses de Vida i No Vida, i també personalitzades Specialty Lines i cobertures de Reaseguro. La seva activitat de negoci se centra tant en clients particulars com en petites i mitjanes empreses i en grans corporacions. Amb al voltant de 6.500 treballadors, dóna serveis a més de 5 milions de clients. Amb un volum de negoci de 8.513 milions de francs suïssos, Helvetia va generar un benefici subjacent de 491.8 milions de francs suïssos en l’exercici del 2016. Les accions nominals d’Helvetia Holding cotitzen en la borsa suïssa SIX Swiss Exchange amb l’abreviatura HELN.