Skip to main content

Ja definits els encreuaments de la Copa del Rei i de la Reina

L’Atlètic DHM s’enfrontarà a la Complutense i l’Atlètic DHF al Club Egara.

17 Desembre, 2019. Els quadres de la Copa del Rei MUNICH i la Copa de la Reina IBERDROLA ja s’han definit. L’Atlètic DHM jugarà contra la Complutense i l’Atlètic DHF ho farà contra l’Egara. Tots dos partits de quarts de final es jugaran el divendres al Josep Marquès: els nois a les 12.30h i les noies a les 14.30h.

Pel que fa al rival dels de Xero Gasol, la Complu ve d’aconseguir l’ascens de la Divisió d’Honor B, on es va imposar amb absoluta claredat la temporada passada, i actualment és cinquè a la taula amb 15 punts. L’enfrontament que van tenir tots dos equips en aquesta primera volta va ser a la jornada 7 a Madrid, en el qual els grocs es van imposar per un ajustat 2 a 3.

Pel que fa al rival de les de Jordi Flo, l’Egara és actualment cinquè a la classificació i compta amb 14 punts. L’últim duel entre els dos equips va acabar amb victòria ratllada per la mínima a La Catedral (0-1).

El sorteig dels encreuaments s’ha fet aquest dimarts al matí a la sala de plens de l’Ajuntament de Terrassa. La resta de partits són els següents:

COPA DEL REI – 1/4 Final:

10.45h Barça vs Club de Campo (Camp 2)
12.30h ATLÈTIC DHM vs Complutense (Josep Marquès)

—-

14.45h RC Polo vs Club Egara (Camp 2)
16.45h RS Tenis vs Junior (Camp 2)

COPA DE LA REINA – 1/4 Final:

10.30h UD Taburiente vs Junior (Josep Marquès)
12.45h CD Terrassa vs SPV(Camp 2)

—-

14.30h ATLÈTIC DHF vs Club Egara (Josep Marquès)
16.30h RC Polo vs Club de Campo (Josep Marquès)