Skip to main content

Josep Linares, en categoria Pre-Guerra, i Manel Malo, en categoria Post-Guerra, guanyadors del 41è Ral·li de Motos Històriques de Terrassa

La prova, de 75km, va passar per Terrassa, Mura, Talamanca, Navarcles, Monistrol de Calders i Matadepera.

24 Abril, 2018. Josep Linares, amb una Auto Moto A16 de 1929, i Manel Malo, amb una VESPA 150 S de 1964, es van imposar en les categories Pre-Guerra i Post-Guerra, respectivament, en la 41a edició del Ral·li de Motos Històriques que va acollir les instal·lacions de l’Atlètic aquest passat diumenge. La prova que organitza anualment en aquesta època de l’any l’escuderia MATHC, degana en l’àmbit nacional, va consistir en un recorregut total de 75km per un paisatge increïble; rodejant el parc natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac, passant per Mura, Talamanca, Navarcles i Monistrol de Calders, amb sortida al Club i arribada a Matadepera.

A l’esdeveniment hi van participar 89 pilots, quatre d’ells dones, alguns dels quals amb autèntiques peces de museu, i van competir en una prova de regularitat al llarg de 34km de tram cronometrat. Un dia fantàstic va acompanyar la prova, que aquest any tenia una mitjana fixada per l’organització en el tram final de regularitat de 40km/h que es va comprovar amb precisió amb un equip de cronometratge en diferents punts del recorregut.

 

A les 9 del matí va sortir el primer participant direcció a Matadepera, passant pel centre de la població, per després enfilar un dur ascens de 12km fins el Coll d’Estenalles. Després d’aquest primer tram de moltes corbes tancades a dreta i a esquerra, posant a prova l’habilitat dels pilots i la mecànica de les motos, es va posar fi a l’etapa de regularitat del Ral·li a Navarcles. Va ser a l’arribada a Navarcles quan els Amics del Motor de Navarcles va convidar als inscrits al tradicional àpat català.

Sobre les 11.15h es va tornar a emprendre la marxa en direcció Monistrol de Calders i Mura, agafant direcció cap al Coll d’Estenalles per una carretera complexa de corbes i desnivell per arribar de nou a Matadepera passat el migdia. Va ser a l’arribada final quan va tenir lloc l’entrega de premis enmig d’un aperitiu de celebració.

 

La sortida des de l’Atlètic. (FOTO / MATHC)

 

Per consultar les classificacions per categories, feu clic a l’enllaç. Si voleu veure la resta de premis, aquí.