Skip to main content

La Copa, a casa cinc temporades després

Paral•lelament a la competició, s’organitzaran tornejos d’altres categories, un village social i altres activitats.

2 Desembre, 2019. La Copa del Rei i de la Reina torna a Can Salas després de l’última edició celebrada el març del 2015. Aquest any ho fa en unes circumstàncies completament diferents a l’anterior: es juga durant el desembre i serà un repte encara més important del que es va fer aquell cop. Això però, permetrà un esdeveniment completament únic i especial amb l’al•licient que dóna per l’Atlètic jugar-lo a casa.

Unes noves dates
Aquesta temporada, al coincidir amb els Jocs Olímpics del 2020 de Tòquio, les dues lligues de Divisió d’Honor han vist com els seus calendaris eren modificats i s’han comprimit respecte anys anteriors. La primera volta s’haurà jugat en tan sols un mes i mig i, tot just després, arriba la Copa en unes dates inèdites per aquest torneig. Per primer cop, doncs, es jugarà a finals de desembre, pràcticament a tocar de les festes nadalenques.

Un nou repte
Organitzar competicions com aquestes agrada a Can Salas, i les dues últimes que s’han fet aquí, la Copa del 2015 i el Play-Off del 2017, van ser un gran èxit a nivell social que, a més, van culminar amb el títol masculí en les dues ocasions. Enguany, el llistó està ben alt i caldrà la màxima implicació dels socis voluntaris per poder-se adequar al nou rumb que estan prenent aquests torneigs. A més, durant aquells dies no només s’hi jugarà la Copa del Rei i de la Reina, sinó que paral•lelament hi haurà 5 competicions més. Alevins i alevines, papis i mamis i hockey plus també tindran el seu moment durant el dissabte amb els seus tornejos.

Marcat pel Nadal
La proximitat de les festes farà que aquesta copa tingui un esperit nadalenc únic. El camp Josep Marquès serà el focus principal del torneig, és on hi haurà els jugadors i l’emoció. Al village però, hi haurà l’ambient nadalenc amb el que s’impregnarà el torneig i serà el caliu necessari per les estones en que no s’estigui a la grada. Al pàrquing de dalt del camp 1 s’hi ubicarà el village decorat amb temàtica nadalenca i serà l’escenari d’àpats i converses entre partits.

En global, doncs, seran tres dies intensos pel club, tres dies en els quals l’Atlètic tornarà a deixar el llistó ben alt tan a nivell social com esportiu, en una Copa que es presenta vibrant.

El village de l’edició del 2015 a Can Salas. Enguany es farà en el mateix punt del Club amb un ambient nadalenc. (FOTO / Alann)