Skip to main content

La Copa s’escapa en l’últim instant

L’Atlètic DHM va caure contra el Polo a 30 segons pel final.

22 Desembre, 2019. L’Atlètic DHM es va quedar a un pas de recuperar el títol de la Copa del Rei. La final, contra el Polo, al camp Josep Marquès, és de les que es recordarà durant molt de temps. Va ser una final en majúscules, amb ritme, emoció, gols… I polèmica.

El conjunt barceloní es va avançar aviat, amb un gol de Manu Bordas, però la reacció de l’Atlètic va ser fulminant. Albert Beltran i Jan Malgosa capgiraven el resultat per situar el 2 a 1, encara al primer quart. Al descans del partit, però, s’hi arribaria amb empat a 2, ja que Xavi Lleonart, aprofitant el rebot d’un penal, marcava pel Polo.

La segona part va ser tan intensa com la primera, amb més anades i vingudes. Al minut 48, l’Atlètic tornava a situar el resultat al seu favor gràcies a una rematada d’Albert Beltran.

Quedaven vint minuts, però tot es va resoldre en els últims quatre. Llorenç Piera, en una acció de penal, feia l’empat a tres. I quan només quedaven 30 segons per a l’acabament, Marc Reyné feia el 3 a 4 en una jugada molt protestada per l’Atlètic. Títol, doncs per al Polo, amb l’Atlètic i el Club de Campo en el podi.

En el capítol de premis individuals, cal destacar que Marc Calzada va ser escollit com a millor porter del torneig i Pepe Cunill com a millor jugador jove. Amb l’amargor de no haver pogut aixecar la Copa, l’Atlètic tanca amb molt bona nota l’organització d’una competició que ha tornat a omplir el nostre club amb el millor hockey i una pila d’activitats i tornejos paral•lels que han comptat amb una gran participació.