Skip to main content

La EHF fa l’entrega oficial del ‘Best Club of the Year’ a l’Atlètic

Els dos representants de la federació europea, Carola Meyer i Tom Pedersen, van acudir a Can Salas per l’acte.

25 Juny, 2018. La vicepresidenta de la EHF, Carola Meyer, i el manager d’educació i desenvolupament, Tom Pedersen, van dur a terme l’entrega oficial del premi que acredita físicament a l’Atlètic com a millor Club de hockey d’Europa de l’any 2017.

L’acte va tenir lloc el passat dissabte a les instal·lacions del Club, en el que membres de la Junta van acompanyar i fer una guia als dos alts càrrecs de la federació europea per les instal·lacions de Can Salas. Posteriorment, a la sala de juntes, la vicepresidenta Meyer va fer una lectura exposant els mèrits pels quals l’Atlètic va ser escollit per a aquest premi i va aprofitar per intercanviar unes paraules d’agraïment amb el president de l’entitat, Josep Maria Biosca, per la bona rebuda. A més, tan Meyer com Pedersen van felicitar al Club per la gran tasca que es fa en el foment dels valors de l’escola, en l’aposta per la paritat de gènere, en el treball dedicat a l’Special Hockey i la cura i la riquesa de les instal·lacions que permeten que es pugui practicar el hockey a la perfecció.

A l’entrega també van assistir-hi el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, i el president de la Real Federación Española de Hockey, Santiago Deó.

Recordem que va ser el passat mes d’abril quan la European Hockey Federation va anunciar el guanyador del premi Best Club of the Year, que converteix al Club de Can Salas en el primer en guanyar el de la màxima categoria.

 

Els membres de la Junta van aprofitar per mostrar les instal·lacions del Club als representants de la EHF. (FOTO / ATHC)