Skip to main content

La primera edició de l’Open Internacional Terrassa femení, organitzat per l’Atlètic Terrassa Hockey Club va suposar tot un èxit esportiu i social.

A la final, la tennista francesa de 20 anys Lois Boisson es va imposar sense massa dificultats a la belga Hanne Vandewinkel. El primer set el va guanyar Boisson, que venia de guanyar el seu primer torneig de l’any a Xipre. La tennista belga va reaccionar  al segon set, molt més igualada. Però la francesa va guanyar també el segon set i es va imposar al “tie-break” per 10 punts a 8.

Gràcies a aquest segon títol de l’any, Boisson ha guanyat 13 llocs al rànquing de la WTA. Ocupa actualment la posició número 280 del món. La finalista, Vandewinkel, s’ha situat en el lloc 293 del rànquing mundial.

 

 

 

 

 

 

 

Les dues finalistes d’aquesta primera edició del torneig, puntuable per al rànquing de la ITF World Tennis Tour, van accedir a la final sense massa problemes. Boisson es va desfer a semifinals de la grega Despina Papamichail en tres sets. Va guanyar el primer per 6-3, va perdre el segon en blanc i es va adjudicar el tercer i definitiu amb molta solvència, per 6-1. Per la seva banda, Vandewinkel va necessitar tres sets per guanyar a Nahia Berecoechea. Va perdre per 4-6 el primer set, però va guanyar el següent per 7-6(2) i es va adjudicar el tercer.

La nostra jugadora, Ani Atanasova, va caure a la primera ronda davant la tenista barcelonina Guimar Maristany per un doble 6-0.

RADISIC I WAGNER, CAMPIONES DE DOBLES

Pel que fa a la competició de dobles, es va adjudicar la victòria la parella que partia com a cap de sèrie del torneig, formada per l’eslovena Nika Radisic i la bosniana Anita Wagner. Van derrotar a la gran final per un ajustat marcador de 7-5 i 7-6 (9 a 7 en el “tie-break”) a les terceres caps de sèrie de la competició de dobles, la mallorquina Yvonne Cavallé-Reimers i la tennista índia Vasanti Shinde.

EXHIBICIÓ DE TENNIS EN CADIRA DE RODES

Abans de l’inici de la final individual del torneig, a la pista 3 es va acollir un partit d’exhibició de tennis en cadira de rodes, alguns dels assistents es van animar a provar aquesta disciplina. Els dos jugadors que van jugar a la pista van ser Francesc Prat i Mario Roque. Prat ocupa actualment la cinquena posició del rànquing espanyol, mentre que Roque és en aquests moments el vuitè classificat d’entre els tenistes espanyols.