Skip to main content

La primera MATHC Rider recorre Catalunya

Amb més de 30 participants, els motoristes van arribar fins al Pirineu en una jornada de motor.

21 Setembre, 2021. Tot i el dia plujós, dissabte 19 va ser un dia important per l’Escuderia de l’Atlètic. La MATHC Rider va veure llum finalment i és la primera prova de l’any per part de la secció de motor. Un total de 33 motocicletes, totes matriculades abans del 1995, van recórrer les carreteres catalanes fins al Pirineu, en un traçat de més de 300 km.

La prova va comptar amb la participació de 34 equips, amb motos emblemàtiques amb marques com Norton, BMW, Laverda, Yamaha, Honda, Velocette, Sanglas, Vespa, Montesa, Bultaco, Ossa o Moto Guzzi. Dins de la llista de participants destaca la jove pilot Judit Salarich, que amb una HONDA CB400 FOUR va fer tot el recorregut, posant en valor l’esport femení de les dues rodes.

La sortida va ser a les 9 del matí des de Can Salas i la ruta va passar per Mura, Prats del Lluçanès, Borredà, La Pobla de Lillet fins a la Collada de Toses. Arribats al Pirineu, el retorn va ser per Ribes de Freser, Ripoll, Perafita, Oristà, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès fins a tornar a arribar a l’Atlètic Terrassa.

La MATHC Rider reduïda va arribar fins a Prats del Lluçanès i des d’allà va fer el seu retorn fins a Can Salas.
Aquesta és la primera prova que ha celebrat l’Escuderia MATHC que pròximament farà el 43è Rally de Motos Històriques i la Pujada a la Mata.