Skip to main content

Lluis Gassó – Cecilia Latorre , amb RENAULT CLIO WILIAMS , guanyadors absoluts del  3er Ral.li Pujada a La Mata

7 novembre, 2022. L’Escuderia MATHC de l’Atlètic Terrassa va posar en marxa ara fa tres anys, amb motiu del seu 50 aniversari, una prova en homenatge a una de les seves cites més destacades de la seva història, la Pujada a la Mata que va promoure en la dècada dels anys 70. En aquell moment era una cursa de velocitat que reunia els millors pilots catalans del moment. Ara es tracta d’un ral·li destinat a automòbils clàssics que reuneix veritables joies del motor. Es va celebrar la tercera edició amb uns 40 participants (10 més que l’any anterior) i com a data final de la primera Copa Catalana de Clàssics.

El recorregut, que no es dona a conèixer als participants fins poc abans de l’inici de la prova, va ser de 210 quilòmetres pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, així com les comarques del Bages, Osona i els dos vallessos.

La prova per als 30 pilots inscrits, degut a la limitació pel fet de circular per les carreteres del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, tenia un total de 210 km amb 11 trams cronometrats, els 3 darrers de nit, per un paisatge increïble envoltant el parc natural, amb sortida i arribada a les instal·lacions de l’ATHC a Can Salas.

Els aficionats que van acudir el dissabte 5 de novembre a la tarda a les instal·lacions del club, van veure desfilar autèntiques joies que van competir al llarg dels 11 trams cronometrats.

El recorregut del circuit va transcórrer per les comarques de les Valls Occidental, Bages, Moianes i Vallès Oriental.

Cal destacar en aquesta edició la presència de pilots i copilots femenines, que van tenir una actuació molt destacada a la prova cronometrada.

Lliurament de Premis

  • Guanyador absolut SCRATCH – TROFEU KRONOS

Lluis Gassó – Cecilia Latorre , RENAULT CLIO WILIAMS 

  • CATEGORIA HISTORICS – TROFEU DIFISA RACING

 1º – Vicente Garcia – Daniel Garcia  –  MORRIS 1100

2º – Angel Nuñez – Angel Nuñez – ABARTH 1000T

3º – Joan Margarit – Llorenç Escursell – FORD ESCORT MK1

  •  CATEGORIA CLASSICS – TROFEU DIFISA RACING

1º – Antoni Mas – Nuria Sabatés – SEAT 1200 SPORT

2º – Edo Falgàs – Toni Grau – SEAT 127

3º – Josep Mª Carbonell – Elisabet Torras – DATSUN 240 Z

  • CATEGORIA YOUNGTIMERS – TROFEU DIFISA RACING

1º – Lluis Gassó – Cecilia Latorre – RENAULT CLIO WILIAMS 

2º – Josep Codina – Xavier Valencia – PORSCHE 911 SC

3º – Jordi Parra – Gemma Clotet – PORSCHE 924