Skip to main content

La secció de pàdel tanca la temporada 2018

Aquest any 2018 ha destacat pel seu dinamisme i les grans activitats organitzades.

3 Desembre, 2018. La secció de pàdel de l’Atlètic tanca, una vegada més, una nova temporada. El passat divendres 30 de novembre es va celebrar el sopar de cloenda al Rístol Can Salas en el que es van fer els tradicionals reconeixements de la secció. Aquest 2018 ha destacat per haver estat molt variat: amb practicants habituals, alguns més esporàdics que d’altres, jugadors i jugadores que volen competir contínuament… i s’ha intentat que l’espai hagi quedat repartit per tothom.

Aquesta temporada ha estat molt rica pel que fa a les activitats organitzades a les nostres pistes. A nivell més extern, destaquen els tornejos federatius (com el Circuit Bronze i el Super Gran Slam de menors), tornejos d’empresa (com el BBVA, TELSTAR, WTRANSNET…), el Campionat d’Espanya de Veterans i els tornejos solidaris Cerclemón i Oncolliga. A nivell més intern, el torneig 12 hores, la Gran Lliga, els intensius de juliol i setembre, la Team Padel Cup, el Padel Night i totes les trobades que els mateixos equips de la casa organitzen de tan en tan… com també els entrenaments oficials dels dotze equips de la casa!

 

Pel que fa a temes esportius, 10 dels 12 equips del nostre Club han assolit les fites marcades a l’inici de la temporada, que suposa una eficàcia del 85%! Des de la direcció de la secció es vol felicitar a tots els jugadors i jugadores per la seva predisposició i compromís. En especial, també es vol fer menció als capitans i capitanes per la seva gran tasca totalment involuntària que ha conduit als grans èxits d’aquest any i a fer l’Atlètic encara més gran.