Skip to main content

La Yellow Cup tornarà amb rècord de participació!

El dilluns vinent comença el Campionat d’Espanya de Tennis Cadet per Equips

21 Juny, 2022. En la seva desena edició, la Yellow Cup tindrà més participants que mai. Serà el vuitè any que funciona com a Campionat d’Espanya i ahir es va fer la presentació oficial del torneig que, enguany, presenta novetats en categoria femenina.

D’aqui 7 dies ja tindrem els millors tenistes de categoria cadet jugant a les pistes de Can Salas. Aquest any, la Yellow Cup comptarà amb 62 equips en joc, 32 en categoria masculina i 30 en categoria femenina. Això suposarà que més de 400 jugadors lluitaran pel títol.

En la roda de premsa del torneig, Toni Borrull, president de la secció de Tennis de l’Atlètic va presentar el torneig com la gran cita i festa del tennis a l’Atlètic i va celebrar l’alta participació, senyal de la importància del torneig per tots els jugadors i jugadores que el juguen.

Tot seguit va cedir la paraula a Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis i vicepresident de la Federació Espanyola de Tennis. Representant les dues entitats, va destacar la gran feina feta per tots aquests anys per part de l’Atlètic, un lloc que tothom està encantat que s’hi jugui el torneig.

Per últim, Quim Rovira, director tècnic de la secció i director del torneig va explicar una de les novetats del torneig: el canvi en els enfrontaments femenins. Aquest any es jugarà un 3+1 (tres individuals i un dobles) en comptes del 2+1 que es feia fins ara. En cas d’empat, es decidiria als super tie break. També va agrair la col·laboració del CD Terrassa, el Club Egara i el Club Tennis Castellar, on es jugaran alguns partits els primers dies de competició.

L’Atlètic competirà de nou amb els seus dos equips, i tot i no ser dels favorits, lluitarà per anar passant rondes com cada any.

El dilluns 27 es farà la desfilada de tots els equips i a partir de dimarts, començaran els partits que es decidiran dissabte a la Pista 1 de l’Atlètic.