Skip to main content

Aquest cap de setmana l’Atlètic de segona femení va participar a la Fase Prèvia d’Ascens a Primera al Polideportivo Virgen del Carmen Beteró de València.

L’equip va arribar divendres a la tarda a València, on directament va jugar el seu primer partit contra el Pozuelo. Des d’un principi l’equip va sortir fort i va aconseguir un resultat de 6 a 0. Un bon nivell de joc davant del quart classificat de la lliga madrilenya.

Dissabte va tocar jugar contra el San Vicente d’Alacant. Tot i començar marcant, el San Vicente va aconseguir empatar. L’Atlètic va continuar amb el seu atac, i fàcilment es va poder fer amb la victòria per 5 a 2.

L’últim dia de torneig, diumenge, l’equip va haver d’enfrontar-se a l’equip local, el València. Amb un partit molt dur i amb una gran polèmica arbitral, amb vàries targetes per a les grogues, i on fins i tot es va expulsar a la portera Cristina Gallardo. Finalment, les noies van aconseguir guanyar el partit per 1-0, amb gol d’Ariadna Ribera.

Les tres victòries a la fase prèvia van donar a l’Atlètic la opció de jugar la fase final d’ascens a primera, que tindrà lloc els pròxims dies 25, 26, 27 i 28 de maig al camp federatiu de Terrassa, amb el Linia 22 com a equip amfitrió.

Enhorabona noies i a per totes!