Skip to main content

L’Atlètic DHF evita el descens directe, en guanyar per 3 a 1 al RC Jolaseta i jugarà el Play Out amb la RS Tenis.
L’afició un cop més es va entregar a l’equip, Can Salas es va vestir de gala i l’Atlètic ho va notar, enduent-se una victòria decisiva.

L’equip dirigit per Andreu Enrich va culminar una gran actuació amb tres gols durant la primera meitat per part d’Anna Barba, Georgina Tarrés i “Mumi” Bustos. En la segona part de l’enfronatment, el Jolaseta va retallar distàncies, però la solidesa en defensa de l’Atlètic i el gran treball de l’equip en general van fer que el resultat ja no es mogués.

D’aquesta manera, l’equip acaba la temporada amb tres victòries, un empat, catorze derrotes i un total de deu punts, un més que el CH Pozuelo, principal rival fins el moment de cara a la salvació. Amb aquest resultat, l’Atlètic aconsegueix la novena posició que permet a les d’Enrich accedir al Play Out, que es jugarà contra la RS Tenis, equip tercer classificat de Primera Divisió Femenina.
El Play Out constarà de dos partits, un al Club i l’altre a la Alberícia. En cas de repartiment de victòries, es jugarà un tercer partit que decidirà el campió i per tant, l’equip que formarà part de la Divisió d’Honor Femenina i en conseqüència, l’equip que formarà part de Primera Divisió Femenina la temporada vinent.

Enhorabona noies i ànims per a l’últim pas!