Skip to main content

L’Atlètic DHF tanca la seva plantilla amb quatre altes

L’equip incorpora a Clara Pérez, Esther Clotet, Tayla White i Mar Sola.

5 Agost, 2022. Després d’aconseguir l’ascens a la màxima divisió, l’Atlètic DHF ha tancat la seva plantilla per la temporada vinent. Jordi Carrera comptarà amb quatre noves jugadores que s’incorporen a l’equip.

A finals d’agost l’equip reprendrà els entrenaments amb cares noves tant pel que fa a la plantilla i també a l’staff. Clara Pérez torna a posar-se sota pals després de fer-ho a l’Europeu sub21 on ha estat escollida com a millor portera del torneig.

Juntament amb ella les altres tres incorporacions seran Esther Clotet, Tayla White i Mar Sola.

Esther Clotet torna a l’Atlètic després de 6 temporades a l’estranger. Va jugar durant l’etapa universitària a l’Ohio State University als Estats Units i la temporada passada va estar a la màxima divisió belga al White Star. La migcampista vestirà de nou de groc i negre després d’haver-ho fet durant tota la seva etapa formativa, moment en que també va estar present a les seleccions inferiors espanyoles.

Tayla White serà la cara més nova. Provinent de Nova Zelanda, la defensa de 26 anys va estar present als Jocs Olímpics de la joventut amb el combinat de les “Blacksticks” i ja ha entrat en dinàmica de la selecció absoluta.

Mar Sola s’incorporarà a l’equip provinent del juvenil després de ja haver disputat alguns minuts amb el primer equip la temporada passada. La defensa de 18 anys, ha estat també a les seleccions inferiors espanyoles i precisament aquest estiu va disputar el 8 Nacions, aconseguint la medalla de bronze.

La plantilla del primer equip, que podrà comptar amb les jugadores del Vallès Femení, serà la següent:

 1. Clara Pérez
 2. Clara Barba
 3. Maria Barba
 4. Julia Calvó
 5. Elena Martínez
 6. Mar Sola
 7. Marta Dorda
 8. Antonella Rinaldi
 9. Julia Gomes Fantasia
 10. Hanna Badia
 11. Nina Cortés
 12. Núria Carles
 13. Txell Vizcaíno
 14. Maria Torrent
 15. Esther Clotet
 16. Tayla White

Pel que fa a l’staff de Jordi Carrera incorpora la Sílvia Bonastre i el Litus Ballbé, renovarà així l’estructura tècnica.

La Sílvia és ex-jugadora olímpica i actualment seleccionadora espanyola sub18 i la responsable del programa ARC, mentre que Litus, també olímpic, reprèn la seva tasca com a tècnic. S’incorporen també la Neus Marcet com a delegada i el Joan Segura com a assistent de vídeo.

Staff:

 • 1r entrenador: Jordi Carrera
 • 2a entrenadora: Silvia Bonastre
 • 3r entrenador: Litus Ballbè
 • Cap d’equip: Lorena Toda
 • Cap d’equip: Neus Marcet
 • Preparador físic: Quim Quintana
 • Fisioterapeuta: Jordi Callís
 • Assistent vídeo: Joan Segura
 • Assistent càmera: Joan Comallonga