Skip to main content

L’Atlètic DHM a la Final Four de l’EHL!

L’organització ha cancel·lat el KO12 i l’ha convertit en una Final4 per motius sanitaris.

11 Febrer 2021. L’EHL i la Federació Europea de Hockey han fet públic un comunicat explicant que l’edició d’aquest any només comptarà amb la Final Four entre els 4 equips campions de les 4 grans lligues: Holanda, Alemanya, Bèlgica i Espanya. D’aquesta manera l’Atlètic DHM serà l’únic representant espanyol i torna a la Final Four cinc anys després. Juntament amb l’Atlètic hi haurà l’Uhlenhorst Mülheim alemany, el Bloemendaal holandès i el Royal Leopold belga.

L’organització ha explicat que finalment el màxim esdeveniment esportiu a nivell de clubs sí que es podrà disputar al Wagener Stadium, però ho farà sense públic. Els partits, però es podran seguir en directe arreu del món gràcies a la transmissió que es farà de l’esdeveniment. La mesura de fer-ho només amb quatre es pren per tal d’assegurar la possibilitat que es disputi el torneig amb les màximes garanties sanitàries.

Va ser precisament en aquest estadi on el 2016 l’Atlètic va aconseguir la classificació històrica per a la Final 4 després de vèncer al Dragons i al Leuven

Segons el comunicat, l’Atlètic jugarà la semifinal contra l’Uhlenhorst Mülheim, i el HC Bloemendaal jugaria contra el Royal Leopold. La data per les semifinals és el dissabte 3 d’abril i la de la gran final, el dilluns 5 d’abril. Els horaris encara no han sigut confirmats.

Per primera vegada, la Final 4 es jugarà en categoria masculina i femenina per tal d’igualar els dos sexes, com a part del programa #EquallyAmazing de la Federació Europea. El representant espanyol serà el Club de Campo.

Per les mateixes raons, l’organització del torneig va cancel·lar també l’EHL Cup i l’ABN AMRO U14, el torneig infantil.