Skip to main content

L’Atlètic DHM disputa la Copa del Rei

El rival a quarts serà la Complutense de Madrid després del sorteig celebrat ahir

10 Novembre, 2020. El primer equip es va classificar com a cap de sèrie de la Copa del Rei després de quedar 2n a la primera volta de la Lliga. A quarts s’enfrontarà contra la Complutense de Madrid divendres a les 13:00 amb l’objectiu de superar el primer dels tres partits que els separen del títol.

En el sorteig dels encreuaments, l’Atlètic DHM partia com a cap de sèrie, fet que li permetia evitar el Polo, el primer classificat, almenys fins a una possible final. La bola de l’Atlètic va ser la tercera en sortir i la següent, la de la Complutense.

El partit es disputarà divendres a les 13:00 al Camp 2 del Reial Club de Polo, seu de la Copa del Rei i de la Reina. A causa d’això només es podrà seguir o des de la grada o amb les xarxes socials del club, s’anirà informant del resultat en directe per Twitter i per Instagram

Els partits per la televisió o per internet en directe hauran d’esperar fins a les semifinals, on l’Atlètic es trobaria al guanyador del partit entre Junior i Club Egara el dissabte a partir de les 3 a l’Eduardo Dualde. RTVE i RTVEplay oferiran el partit en directe. A l’altra banda del quadre jugaran Tenis contra RC Polo i Club de Campo contra FC Barcelona.

LES FINALS

Diumenge es viuran els partits que decidiran el títol, tant en categoria masculina com femenina. Seran les noies qui disputin el partit a les 11:00 i els nois a les 14:00, tot també en directe per televisió.

Els partits per la medalla de bronze es jugaran a les 9 del matí als camps 2 i 3.

ENTRADES

Les entrades es poden comprar a la web del RC Polo, en aquest enllaç. Hi ha abonaments pels tres dies i entrades per dies. L’accés al Polo durant els tres dies s’haurà de fer per l’entrada principal, a l’Avinguda del Dr Gregorio Marañón.