Skip to main content

L’Atlètic DHM disputa l’EHL durant la Setmana Santa

El rival a quarts serà el Bloemedaal holandès, repentint la final de l’any passant. 

5 Abril, 2022. El primer equip es prepara per tornar a competir amb els millors equips d’Europa. Després de la plata aconseguida la temporada passada, aquest any repetirà enfrontament amb el Bloemendaal a quarts de final. Serà un partit especialment complicat en una edició marcada pel retorn del públic a les grades. 

LA COMPETICIÓ

L’any passat, a causa de la situació sanitària, el format es va reduir a una FINAL 4. Aquesta temporada, el format inicial, previst amb 12 equips finalment serà de 10 a causa de les restriccions als equips russos i bielorussos. Aquest fet ha motivat que l’Atlètic, que havia de jugar contra el Dinamo AK Bars a vuitens de final, passi directament a quarts on s’enfrontarà al Bloemendaal, el dijous a les 19:15. 

COM SEGUIR-HO?

El partit es podrà seguir per Eurohockey TV, la plataforma d’streaming de la Federació Europea i caldrà pagar per veure aquest partit així com la resta de partits de la competició. 

A les xarxes socials de l’Atlètic hi haurà un seguiment dels partits i l’activitat de l’Atlètic DHM a Holanda. 

EL QUADRE

Aquest any, els grans equips, a més del Bloemendaal i l’Atlètic que estaran presents a la competició són el Rot Weiss Koln i l’Uhlenhorst Mulheim alemanys, el Dragons belga, el Kampong holandès o el Club de Campo. 

Pots consultar tots els partits a la web de l’EHL