Skip to main content

L’Atlètic DHM es penja la medalla de plata a la Final 4

L’equip va caure per 3 a 6 contra el Club de Campo.

04 Maig, 2021. La lliga número 22 haurà d’esperar. L’Atlètic DHM, campió de la lliga regular, no va poder certificar el títol a casa com si que es va poder fer el 2017. Després de vèncer al Polo a la semifinal, el Club de Campo va aconseguir capgirar el partit i es va endur el seu primer títol de la història.

L’encreuament del dissabte, contra el Polo, enfrontava el 1r classificat contra el 4t, però la igualtat històrica entre els quatre grans equips es va notar durant tota la Final 4. El partit va ser una delícia pels amants del hockey i Pau Cunill des del penal còrner es va encarregar d’estrenar el marcador a pocs minuts d’arribar a la mitja part. Ja al tercer quart, el Polo va empatar mitjançant Xavi Llenoart.

La resposta de l’equip de Xero Gasol va ser en aquell mateix quart, en que Jordi Bonastre va punxar una bola per tornar a avançar l’Atlètic. El quart quart va tenir un guió pràcticament igual a l’anterior, amb el Polo avançant-se, aquest cop de penal corner i l’Atlètic responent a les acaballes del partit amb un golàs per l’escaire de Pau Cunill. Amb el 3 a 2, l’Atlètic es plantava de nou a la final que seria contra el Club de Campo, que havia vençut a l’Egara per 4 a 3.

La gran final va arrencar amb un primer quart vibrant. L’Atlètic es va avançar amb un gol de coreano de Marc Escudé. Abans però, Marc Calzada havia fet una gran aturada d’strocke, evitant que el Club de Campo es posés per davant. Va ser de penal còrner que l’equip madrileny va empatar però de nou, Pau Cunill va posar l’Atlètic per davant. Durant el segon quart, el marcador no es va moure.

El tercer quart va ser especialment complicat per l’Atlètic. Un parell d’expulsions, inclosa la de Marc Calzada, van deixar l’Atlètic amb 9 i el Club de Campo va remontar amb tres gols, canviant totalment la cara del partit.

Ja al quart quart, l’Atlètic va buscar el gol, però de nou l’equip madrileny va trobar la porteria groga. Ja sense porter, Pau Cunill va forçar amb el tercer gol, però el Club de Campo ha sentenciat el partit amb el 3 a 6 definitiu.

Un cop dur per l’equip, que no va deixar de lluitar en tot moment després d’una gran lliga regular. En l’entrega de premis, Pau Cunill va estar guardonat amb el premi a màxim golejador de la Final 4 i Jordi Bonastre, millor jugador promesa.

Pel que fa a la categoria femenina, el Club de Campo va complir amb les expectatives i va revalidar el títol superant al Junior a la final per 2 gols a 1. El dia anterior, les madrilenyes van superar el Polo i les de Sant Cugat, a la Complutense.